Основні принципи діяльності органів публічної адміністрації як запорука забезпечення прав і свобод людини - Галай, В. О.; Galai, V. А.; Яворська, О. О.; Яворская, О. О.; Yavorska, O. O. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено дослідженню змісту та сутності основних принципів діяльності органів публічної адміністрації, а також стану дотримання й реалізації цих принципів на сучасному етапі в контексті забезпечення прав і свобод людини.
Галай В. О., Яворська О. О. Основні принципи діяльності органів публічної адміністрації як запорука забезпечення прав і свобод людини / В. О. Галай, О. О. Яворська // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 300-305.
Keywords: публічна адміністрація; принципи організації та діяльності влади; органи виконавчої влади; законність; верховенство права; забезпечення прав людини; публичная администрация; принципы организации и деятельности власти; органы исполнительной власти; законность; верховенство права; обеспечение прав человека; public administration; principles of organization and power activity; executive authorities; legality; rule of law; ensuring of human rights