Розвиток адвокатури в Україні в 1917-1920 роках - Гварамія, Л. Л. (Одеса: Фелікс, 2013)
Стаття присвячена дослідженню організаційно-правових засад діяльності адвокатури в Україні в 1917-1920 роках. Зазначено, що при проведенні судової реформи 1922 р., у межах якої відбувалося становлення адвокатури, співіснували дві форми діяльності колегій захисників: приватна практика і робота в юридичних консультаціях.
Гварамія Л. Л. Розвиток адвокатури в Україні в 1917-1920 роках / Л. Л. Гварамія // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.42-44.
Keywords: адвокатура; адвокатура в 1917-1920 роках; правовий статус; Українська Держава