Обязательные условия трудового договора моряков - Избаш, Олеся Олеговна; Ізбаш, Олеся Олегівна; Izbash, Olesia O. (My University, 2009)
В данной научной статье проводится анализ проблемных вопросов правового регулирования, возникающих при заключении трудовых договоров с моряками, и разработка концепции дальнейшего развития законодательства об их труде.

У даній науковій статті проводиться аналіз проблемних питань правового регулювання, що виникають при укладаннi трудових договорів з моряками, і розробка концепції подальшого розвитку законодавства про їх працю.

The analysis of problem questions of the legal regulation is conducted in this scientific article, arising up at conclusion labour contracts with sea-folk and development of conception of further development of legislation their labour.
Избаш О. О. Обязательные условия трудового договора моряков / О. О. Избаш // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України, ОНЮА. – Одеса : Фенікс, 2009. – Вип. 38. – С. 314-321.
Keywords: правовое регулирование труда моряков; трудовой договор моряков; договора о труде членов экипажей морских судов; социальные права моряков; трудовые права моряков; правове регулювання праці моряків; трудовий договір моряків; договору про працю членів екіпажів морських суден; соціальні права моряків; трудові права моряків; legal regulation of work of sea-folk; sea-folk employment agreement; the agreement of the Labour members of ships crews; social rights of seafarers; abor rights of sea-folk