Обов'язок та тягар доказування у кримінальному судочинстві - Литвин, О. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті проаналізовано питання щодо поняття доказування, концептуальних проблем, пов'язаних із доказуванням у кримінальному судочинстві. На думку автора, інститут доказів і доказування був і залишатиметься однією із засад кримінального процесу.
Литвин О. В. Обов'язок та тягар доказування у кримінальному судочинстві / О. В. Литвин // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.413-415.
Keywords: доказування; докази; кримінальне судочинство; суб'єкти доказування; збирання доказів; перевірка доказів