Противоречия принципа добросовестности в деятельности адвоката - Дзумедзей, Е. Я. (Одеса: Фелікс, 2013)
Стаття ставить своєю метою характеристику змісту і прояву сумлінності в відношеннях адвокат довіритель за допомогою аналізу сучасних правових теорій, юридичної практики, з урахуванням філософського наповнення розглянутого поняття.
Дзумедзей Е. Я. Противоречия принципа добросовестности в деятельности адвоката / Е. Я. Дзумедзей // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.52-55.
Keywords: адвокат; добросовестность; принцип добросовестности; доверитель; совесть; юридическая помощь; юридическая этика