Права людини в публічному управлінні в умовах інформаційного суспільства - Шевченко, Тетяна Вікторівна (Одеса : Гельветика, 2020)
Стаття присвячена змінам, що відбуваються у публічному управлінні людини у зв'язку із формуванням інформаційного суспільства в Україні та світі. Досліджується зміст інформаційних прав і свобод людини та становлення інформаційно-правового статусу людини.
Шевченко Т. В. Права людини в публічному управлінні в умовах інформаційного суспільства / Т. В. Шевченко // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 230-234.
Keywords: права людини; інформаційне суспільство; інформаційні права і свободи; правовий статус людини