Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни Педагогіка та етика професійної діяльності - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1. Єрмакова Світлана Станіславівна Силабус навчальної дисципліни. Педагогіка та етика професійної діяльності. 2. Єрмакова Світлана Станіславівна Робоча програма навчальної дисципліни Педагогіка та етика професійної діяльності. 3. Конспект лекцій з дисципліни Педагогіка та етика професійної діяльності для студентів усіх спеціальностей денної та заочної форми навчання. 4. Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни Педагогіка та етика професійної діяльності для студентів усіх спеціальностей денної та заочної форми навчання.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни Педагогіка та етика професійної діяльності ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28518