Фінансовий контроль : навчальний посібник - Сідор, Михайло Іванович (Одеса, 2019)
Підготовлено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня в Національному університеті «Одеська юридична академія» галузь знань – 08 «Право» спеціальність – 081 «Право»
навчальний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання)
Сідор М. І. Фінансовий контроль : навчальний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання) / М. І. Сідор. - Одеса, 2019. - 145 с.
Keywords: фінансове право; фінансовий контроль; финансовое право; финансовый контроль; financial law; financial control