Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни „Практикум з психологічної реабілітації”, з спеціальності "053 Психологія", перший (бакалаврський) рівень. - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни „Практикум з психологічної реабілітації” Бедан Вікторія Борисівна. 2. Робоча програма навчальної дисципліни „Практикум з психологічної реабілітації” Бедан Вікторія Борисівна. 3. Бедан В. Б., Меленчук Н. І. Навчально-методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Практикум з психологічної реабілітації» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми спеціальності 053 «Психологія» денної та заочної форми навчання [Електронне видання] / В. Б. Бедан, Н. І. Меленчук. - Одеса : МГУ, 2024. 50 с. 4. Бедан В. Б., Меленчук Н. І. Конспект лекцій з дисципліни «Практикум з психологічної реабілітації» (Галузь знань – 05; Соціальні та поведінкові науки; Спеціальність – 053 Психологія; Освітній ступінь – Бакалавр) / В. Б. Бедан, Н. І. Меленчук ; Міжнародний гуманітарний університет – Одеса : МГУ, 2024. – 75 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни „Практикум з психологічної реабілітації”, зі спеціальності "053 Психологія", Перший (бакалаврський) рівень ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29446