Сучасні теорії та моделі місцевого самоврядування. - Співак, Д.П.; Спивак, Д.П.; Spivak, D (My University, 2012)
In article modern theories and conceptions of understanding essence of local home rule are considered. One's conceptions are analysed depending on exist- ing in political reality of models of local home rule. The practical experience of foreign countries of using different models of local home rule is studied.
Співак Д.П. Сучасні теорії та моделі місцевого самоврядування. / Д.П. Співак //Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / гол. ред. С. В. Ківалов ; відп. за вип. Л. І. Кормич. – Одеса : Національний університет "Одеська юридична академія" : Південноукраїнський центр гендерних проблем, 2012. – Вип. 44. – C.112 - 124.
Keywords: Місцеве самоврядування; Сучасні теорії місцевого самоврядування; Моделі місцевого самоврядування; Система міського самоврядування; Система местного самоуправления; Модели местного самоуправления; Современные теории местного самоуправления; Местное самоуправление; Local government; Modern theories of local government; Models of local government; The system of local government