Лінгвістичний феномен "евфемізм" та його функції - Пайонкевич, Х. П.; Payonkevytch, Kh. P. (Одеса : Гельветика, 2014)
Евфемізми постійно присутні в нашому житті й мовленні. Ця стаття містить аналіз різних точок зору на мовні явища, відомі як евфемізми, та їхнє використання. Розглядаються питання, пов'язані з функціонуванням евфемізміву сучасній лігвокультурній спільноті.
Пайонкевич Х. П. Лінгвістичний феномен "евфемізм" та його функції / Х. П. Пайонкевич // Одеський лінгвістичний вісник. – 2014. – Вип. 4. – С. 206-209.
Keywords: евфемізм; евфемія; маніпуляція; функції евфемізмів; эвфемизм; эвфемия; манипулирование; функции эвфемизмов; euphemism; euphemia; manipulation; functions of euphemisms