Адвокатська таємниця: проблеми дотримання конфідеційності - Ліцевич, М. Г. (Одеса: Юридична література, 2015)
У цій статті розкрито актуальні питання теорії і практики застосування правового інституту адвокатської таємниці, визначення його меж. Розглянуто вітчизняний підхід до регламентації змісту адвокатської таємниці. Звернено увагу на недосконалість законодавства у частині регулювання даного правового інституту та запропоновано шляхи його вдосконалення.
Ліцевич М. Г. Адвокатська таємниця: проблеми дотримання конфідеційності / М. Г. Ліцевич // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 326-327.
Keywords: адвокат; адвокатська таємниця; адвокатська діяльність; конфідеційність; проблема дотримання конфідеційності