Німецько-український словник юридичних термінів - (:unkn) unknown (Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2017)
«Німецько-український словник юридичних термінів» є актуальною лексикографічною працею, яка висвітлює сучасні закономірності й тенденції функціонування юридичної термінології та враховує нові підходи в порівняльному правознавстві в умовах швидкого розвитку глобалізаційних процесів. Словник містить близько 27 тисяч словникових статей. Призначений для широкого кола правознавців: практиків, теорети- ків, аспірантів, студентів, – а також усіх, хто цікавиться правовими системами України, Німеччини, Австрії, Швейцарії, окремими галузями права цих країн і має потребу в коректному тлумаченні та перекладі міжна- родних німецькомовних правових документів. Особливо корисним словник є для юристів-міжнародників, що працюють в умовах інтеграційних європейських процесів, пов’язаних із апроксимацією принципів права Європейського Союзу в українському законодавстві.

The German-Ukrainian Dictionary of Legal Terms is a contemporary lexicographical resource of legal terminology, lexicography, and comparative law for the benefit of lawyers and all those interested in the legal systems of, and the various branches of law in Ukraine, Germany, Austria, and Switzerland. The dictionary contains over 27,000 entries which provide translations of major terms, concepts, and processes, and will serve as a useful instrument for international lawyers working within the framework of European integration processes and approximation of EU law principles in Ukrainian legislation, this requiring correct understanding and translation of German international legal instruments.
Німецько-український словник юридичних термінів. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – 576 с.
Загальна наукова редакція:
С. В. Ківалов, доктор юридичних наук, професор
Н. В. Петлюченко, доктор філологічних наук, професор
Keywords: українська мова; німецька мова; юридична термінологія; словник; німецько-український словник; словник юридичних термінів; украинский язык; немецкий язык; юридическая терминология; словарь; немецко-украинский словарь; словарь юридических терминов; Ukrainian language; German language; legal terminology; dictionary; German-Ukrainian dictionary; dictionary of legal terms; Deutsch; Wörterbuch; Juristisches Wörterbuch