Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 121 «Інженерія програмного забезпечення» та 122 «Комп’ютерні науки» - Трофименко, Олена Григорівна; Логінова, Наталія Іванівна; Манаков, Сергій Юрійович (Одеса, 2024)
Розглянуто особливості структурного наповнення та оформлення кваліфікаційної роботи бакалавра здобувачами першого освітнього рівня вищої освіти. Зазначені вказівки допоможуть студентам зрозуміти правила структурування, оформлення та подання кваліфікаційної роботи й забезпечити системний, структурований підхід до її виконання.
Трофименко О. Г., Логінова Н. І., Манаков С. Ю. Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальностями 121 «Інженерія програмного забезпечення» та 122 «Комп’ютерні науки» [Електронне видання] / О. Г. Трофименко, Н. І. Логінова, С. Ю. Манаков. - Одеса, 2024. - 39 с. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27211
Keywords: методичні вказівки; кваліфікаційна робота; оформлення кваліфікаційної роботи бакалавра; оформлення рисунків; оформлення програмного коду