Право та закон у праці Х. Баумейстера «Elementa Philosophiae», перекладеної П. Лодієм - Ходанич, Ю. М.; Khodanych, Y. M. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Стаття присвячена висвітленню питання щодо сутності та природи права та закону, видів законів у праці Х. Баумейстера «Elementa Philosophiae», перекладеної П. Лодієм.
Ходанич Ю. М. Право та закон у праці Х. Баумейстера «Elementa Philosophiae», перекладеної П. Лодієм / Ю. М. Ходанич // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 103-108.
Keywords: право; закон; природний закон; обов’язок; свобода; природный закон; обязанность; right; law; natural law; obligement; freedom