Участь прокурора при звільненні особи від кримінальної відповідальності у зв'язку з примиренням винного з потерпілим: кримінально-правові та процесуальні питання - Ковтун, С. О. (Одеса, 2018)
У статті здійснено теоретичний і нормативно-правовий аналіз участі прокурора в ухваленні рішення про звільнення особи від кримінальної відповідальності. Проведено аналіз кримінально-правових та процесуальних питань пов'язаних з примиренням винного з потерпілим.
Ковтун С. О. Участь прокурора при звільненні особи від кримінальної відповідальності у зв'язку з примиренням винного з потерпілим: кримінально-правові та процесуальні питання / С. О. Ковтун // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 111-115.
Keywords: прокурор; звільнення від кримінальної відповідальності; винний; потерпілий; кримінальне провадження; кримінально-правові та процесуальні питання