Понятійно-категоріальний апарат у міжнародно-правовому регулюванні діяльності з надання туристичних послуг - Дьордяк, О. В.; Дьордяк, О. В.; Dordiak, O. V. (Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2016)
Статтю присвячено дослідженню основних понять у міжнародно-правових актах, що регулюють діяльність, пов’язану з наданням туристичних послуг і туризму в цілому. Окрема увага приділяється діяльності міжнародних світових організацій, які здійснюють вагомий вплив на уніфікацію таких понять.

Понятийно-категориальный аппарат в международно-правовом регулировании деятельности по предоставлению туристических услуг. Статья посвящена исследованию основных понятий в международно-правовых актах, регулирующих деятельность, связанную с предоставлением туристических услуг и туризмом в целом. Особое внимание уделяется деятельности международных мировых организаций, осуществляющих значительное влияние на унификацию таких понятий.
Дьордяк О. В. Понятійно-категоріальний апарат у міжнародно-правовому регулюванні діяльності з надання туристичних послуг / О. В. Дьордяк // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. – Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2016. – Вип. 76. – С. 57-62.
Keywords: туризм; туристична послуга; міжнародно-правове регулювання; туризм; туристическая услуга; международно-правовое регулирование; tourism; tourism services; international legal regulation