Проблеми реалізації конституційного права на підприємницьку діяльність - Нікітенко, Л. О.; Никитенко, Л. А.; Nikitenko, L. O. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
У статті охарактеризовано стан забезпечення реалізації конституційного права кожного на підприємницьку діяльність в Україні. Виявлено й проаналізовано основні та найбільш життєво важливі проблеми, які реально заважають повноцінній реалізації права на підприємницьку діяльність.

В статье охарактеризовано состояние обеспечения реализации конституционного права на предпринимательскую деятельность в Украине. Выявлены и проанализированы основные и наиболее жизненно важные проблемы, которые реально препятствуют полноценной реализации права на предпринимательскую деятельность.

Problems of realization of constitutional right of a human and citizen on entrepreneurial activity. The article describes the status of implementation of the constitutional law on entrepreneurial activity in Ukraine. Identified and analyzed the basic and most vital issues that really impede the full realization right on entrepreneurial activity.
Нікітенко Л. О. Проблеми реалізації конституційного права на підприємницьку діяльність / Л. О. Нікітенко // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. – Вип. 75. – C. 107-113.
Keywords: реалізація прав; право на підприємницьку діяльність; державне регулювання у сфері підприємницької діяльності; підприємницька діяльність в Україні; реализация прав; предпринимательская деятельность в Украине; право на предпринимательскую деятельность; государственное регулирование в сфере предпринимательской деятельности; realization of rights; entrepreneurship in Ukraine; right to entrepreneurial activity; state regulation of entrepreneurial activity