Основи психологічної допомоги, психоконсультування та психокорекції : навчально-методичні рекомендації - Короход, Ясміна Джанівна; Короход, Я. Д.; Короход, Ясмина Джановна; Korokhod, Yasmina D.; Лазор, Катерина Петрівна; Лазор, К. П. (Одеса : Фенікс, 2021)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Основи психологічної допомоги, психоконсультування та психокорекції» розроблено відповідно до навчального плану і складаються з навчальної програми, методичних рекомендацій із проведення лекційних та практичних занять, завдань для самостійної роботи, переліку питань до іспиту, списку рекомендованої літератури. Вивчення дисципліни «Основи психологічної допомоги, психоконсультування та психокорекції» допоможе здобувачам оволодіти системою знань про різноманітні види психологічної допомоги, особливості організації консультативного процесу, основні вимоги до консультанта, теоретичні основи психокорекційної роботи та основні методи корекції психіки особистості; сформує досвід практичного застосування знань. Матеріали призначені для здобувачів вищої освіти факультету психології, політології та соціології Національного університету «Одеська юридична академія», які навчаються за спеціальністю «Психологія».
Короход Я. Д. Основи психологічної допомоги, психоконсультування та психокорекції : навчально-методичні рекомендації (для здобувачів вищої освіти факультету психології, політології та соціології НУ «ОЮА») / Я. Д.Короход, К. П. Лазор. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія» ; Фенікс, 2021. – 72 с.
Keywords: психологічна допомога; психоконсультування; психокорекція; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Psychology