Клінічні та лабораторні етапи виготовлення зубних протезів : навчальний посібник - Чулак, Л. Д.; Шутурмінський, В. Г. (Одеса : Одеський медуніверситет, 2009)
У навчальному посібнику детально викладено основні етапи виготовлення сучасних і традиційних конструкцій зубних протезів. Для студентів стоматологічних факультетів медичних вузів, курсантів факультетів підвищення кваліфікації лікарів-стоматологів-ортопедів, практикуючих зубних техніків і лікарів.
Чулак Л. Д. Клінічні та лабораторні етапи виготовлення зубних протезів : навч. посібник / Л. Д. Чулак, В. Г. Шутурмінський. — Одеса : Одес. держ. мед. ун-т, 2009. — 318 с.
Keywords: історія зубопротезування; основи біомеханіки зубощелепної системи; основи клінічного і зуботехнічного метеріалознавства; незнімні протези; знімні протези; бюгельні протези; етапи виготовлення зубних протезів; основи лиття металевих частин зубних протезів; шини при захворюваннях пародонта; новітні види зубних протезів