Адвокатура Німеччини - Мегрікянц, В. М. (Одеса: Юридична література, 2015)
В статті досліджено особливості організаційних форм діяльності адвокатури на прикладі такої країни, як Німеччина. Автором проаналізовано моделі організації органів адвокатського самоврядування в цій країні. Виявлено характерні риси організації, переваги та недоліки адвокатської діяльності.
Мегрікянц В. М. Адвокатура Німеччини / В. М. Мегрікянц // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 290-291.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; системи органів адвокатського самоврядування; Німеччина; адвокатура Німеччини