Інформаційні системи в обліку, аналізі і контролі (тренінг-курс) : практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти в сфері бізнесу, адміністрування та права - Капустян, Ірина Володимирівна (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Практикум призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти в сфері бізнесу, адміністрування та права, які вивчають дисципліну «Інформаційні системи в обліку, аналізі і контролі (тренінг-курс)». Практикум відповідає програмі навчальної дисципліни «Інформаційні системи в обліку, аналізі і контролі (тренінг-курс)». У практикумі представлено завдання, тести, завдання до самостійної роботи, питання для самоконтролю, теми доповідей, питання до екзамену, індивідуальне завдання, а також список рекомендованої літератури.
Капустян І. В. Інформаційні системи в обліку, аналізі і контролі (тренінг-курс) : практикум для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти в сфері бізнесу, адміністрування та права / Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». Одеса, 2026. 82 с. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33635
Keywords: Інформаційні системи в обліку; бухгалтерські інформаційні системи; автоматизація бухгалтерського обліку; Microsoft Excel; електронні таблиці; цифровізація обліку; облікові дані; аналіз і контроль; інформаційні технології; управлінські рішення