Лінгвокультурологічні аспекти французької антропоніміки - Пежинська, О. М.; Пежинська, Ольга Михайлівна; Pezhynska, O. M.; Pezhynska, Olga (Одеса, 2017)
Стаття присвячена дослідженню лінгвокультурологічного аспекту французької антропоніміки. Антропоніми виділено в окремі лексико-семантичні групи та визначено особливості їх становлення.

The given article deals with the investigation of the linguocultural field of French antroponymics. Antroponyms are divided into separate lexico-semantic groups and the peculiarities of their evolution development were also defined.
Пежинська О. М. Лінгвокультурологічні аспекти французької антропоніміки / О. М. Пежинська // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 9. – Т.2. – С. 29-33.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; антропоніми; лексико-семантичні групи; походження; етимологія; anthroponomy; lexical-semantic groups; origin; etymology