Федеративные перспективы Европейского Союза: проблемы правовой идентификации - Феськов , И. В.; Фєськов, І. В.; Feskov, I. V. (Феськов И. В. Федеративные перспективы Европейского Союза: проблемы правовой идентификации / И. В. Феськов // Міжнародні читання з міжнародного права пам’яті професора П.Є. Казанського : матер. третьої міжнар. наук. конф. (м. Одеса, 2–3 листопада 2012 р.) / відп. за випуск М. І. Пашковський ; НУ «ОЮА». – Одеса : Фенікс, 2012. – С. 601-604., 2012)
Автор статьи в своей работе утверждает, что ЕС является уникальным геополитическим образованием-симбиозом, в государственно-правовом статусе которого сочетаются самые разные элементы государственных моделей, стремящимся к конечному федеративному устройству.
Феськов И. В. Федеративные перспективы Европейского Союза: проблемы правовой идентификации / И. В. Феськов // Міжнародні читання з міжнародного права пам’яті професора П.Є. Казанського : матер. третьої міжнар. наук. конф. (м. Одеса, 2–3 листопада 2012 р.) / відп. за випуск М. І. Пашковський ; НУ «ОЮА». – Одеса : Фенікс, 2012. – С. 601-604.
Keywords: государственные модели; федеративное уствойство государства; Европейский Союз - уникальное геоправовое и геополитическое образование; правосубъектность Европейского Союза в виде федерации; державні моделі; федеративний устрій держави; Європейський Союз - унікальне геоправове та геополітичне утворення; правосуб'єктність Європейського Союзу в вигляді федерації; state model; the federal structure of the state; European Union - its unique legal and political education; European Union legal personality as a federation