Сімейне право України в контексті євроінтеграційних процесів : матеріали круглого столу (м. Одеса, 8 квітня 2024 р.) - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2024)
У збірнику містяться матеріали доповідей з теоретичних, історичних і методологічних проблем сімейного права, які були оприлюднені на Всеукраїнському круглому столі «Сімейне право України в контексті євроінтеграційних процесів» 8 квітня 2024 року в Національному університеті «Одеська юридична академія». Збірник спрямований на ознайомлення юридичної громадськості з дослідженнями науковців у сфері сімейного права і може бути корисний як у навчальному процесі, так і в практичній діяльності. The collection contains materials from reports on theoretical, historical and methodological problems of family law, which were made public at the All-Ukrainian Round Table "Family Law of Ukraine in the Context of European Integration Processes" on April 8, 2024 at the National University "Odesa Law Academy". The collection is aimed at familiarizing the legal public with the research of scientists in the field of family law and can be useful both in educational process, as well as in practical activities.
Сімейне право України в контексті євроінтеграційних процесів : матер. круг. столу (м. Одеса, 8 квіт. 2024 р.) [Електронне видання] / укл.: О. І. Сафончик, О. В. Шамота ; за заг. ред.: Є. О. Харитонова, О. І. Сафончик. – Одеса : Фенікс, 2024. – 150 с. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/27845 ; https://doi.org/10.32837/11300.27845
Keywords: правове регулювання сімейних правовідносин; цивільне право України; сімейний кодекс України; подружжя; шлюбний договір; інтелектуальна власність; аліменти; legal regulation of family relations; civil law of Ukraine; family code of Ukraine; spouse; marriage contract; intellectual property; alimony