Суб'єкт злочину проти осіб та установ, що мають міжнародний захист ( ст. 444 КК України ) - Харь, І. О. (Одеса, 2018)
У статті досліджено підставу кримінальної відповідальності за передбачені ст. 444 КК злочини проти осіб та установ, що мають міжнародний захист. Визначено проблемні питання кваліфікації злочинів за ст. 444 КК. Надано оцінку передбачених нею санкцій.
Харь І. О. Суб'єкт злочину проти осіб та установ, що мають міжнародний захист ( ст. 444 КК України ) / І. О. Харь // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 182-184.
Keywords: ст. 444 КК України; міжнародний захист; суб'єкт злочину; Кримінальний кодекс України; кримінальна відповідальність