Академічні студії з філології : матеріали ІI міжнародної науково- практичної конференції, м. Одеса, 27 грудня 2023 року - (:unkn) unknown (Університетська книга, 2024)
Матеріали ІI міжнародної науково-практичної конференції містять дослідження актуальних проблем вивчення романських, германських, слов’янських та інших мов, загального мовознавства, теорії і практики перекладу, методики викладання іноземних мов, теорії літератури та порівняльного літературознавства. Видання буде корисним для філологів, магістрів, аспірантів, докторантів, викладачів.
Академічні студії з філології : матеріали ІI міжнародної науково-практичної конференції, м. Одеса, 27 грудня 2023 року / за загальною редакцією к. філол. н., доц. Ю. О. Томчаковської. – Університетська книга, 2024. – 102 с.
Keywords: мовознавство; теорія перекладу; практика перекладу; методика викладання іноземних мов; теорія літератури; порівняльне літературознавство