Криміналістика : методичні вказівки для підготовки здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра на факультеті цивільної та господарської юстиції у Національному університеті «Одеська юридична академія» за спеціальністю D8 «Право»/ 081 «Право» - Аркуша, Лариса Ігорівна; Тіщенко, Валерій Володимирович; Гресь, Юлія Олегівна; Хижняк, Євген Сергійович; Чернов, Олександр Віталійович (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра за спеціальністю D8 «Право»/ 081 «Право» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Криміналістика». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Криміналістика : метод. вказівки до виконання практ. і самост. робіт для підготовки здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра на факультеті цивільної та господарської юстиції у Національному університеті «Одеська юридична академія» за спец. D8 «Право» / 081 «Право» [Електронне видання] / Л. І. Аркуша, В. В. Тіщенко, Ю. О. Гресь, Є. С. Хижняк, О. В. Чернов ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». Одеса, 2025. 68 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/30877
Keywords: Поняття; завдання й система криміналістики; Організація і планування розслідування; Використання спеціальних знань у розслідуванні; Загальні положення криміналістичної техніки; Загальні положення криміналістичної тактики; Особливості розслідування окремих видів убивств