Основні актори процесу примирення: характеристика діяльності - Лодин, П. З. (Одеса, 2017)
В статті проведено дослідження особливостей взаємодії як між сторонами впродовж глибинного міждержавного конфлікту, так і між сторонами впродовж громадянського конфлікту в межах держави.
Лодин П. З. Основні актори процесу примирення: характеристика діяльності / П. З. Лодин // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 191-193.
Keywords: примирення; політичний процес; розбудова миру; актори примирення; суспільство; насильство