До питання гарантій як виду забезпечення виконання зобов'язань - Крисань, Т. Є.; Krysan, T. E. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті розглядаються дослідження таких категорій, як забезпечення зобов'язань, гарантії як вид забезпечення зобов'язань, виокремлення їх характерних ознак.
Крисань Т. Є. До питання гарантій як виду забезпечення виконання зобов'язань / Т. Є. Крисань // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 112-118.
Keywords: гарантії; вид; забезпечення; виконання зобов'язань; гарантии; обеспечение; выполнение обязательств; guarantees; kind; procurement; segregation of it's specific features