Про однаковысть судовоъ практики : господарський аспект. - Пархета, А.А.; Пархета, А.А.; Parheta, A. (My University, 2011)
The uniformity of the judicial practice and certainty of legal relation has a signiﬁ cant value for establishing of democratic principles of justice in Ukraine. The principal condition of justice is to apply the law equally to all and this is impossible without a uniform, well-established judicial practice.
Пархета, А.А. Про однаковысть судовоъ практики : господарський аспект. / А.А.Пархета // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2011. – Вип. 43. С. 243 - 249.
Keywords: Судова практика; Господарський процес; Судова практика в господарському процесі; Судебная практика в хозяйственном процессе; Хозяйственный процесс; Судебная практика; arbitrage practice; Economic process; Litigation in the economic process