Можливість притягнення адвоката до конституційної відповідальності - Конєва, Л. Д. (Одеса:Фелікс, 2013)
У статті досліджено підходи до розуміння сутності конституційно-правової відповідальності адвоката. Зазначено, що адвокат є суб'єктом конституційно-правових відносин, тому за невиконання або неналежне виконання свого конституційного обов'язку по наданню довірителю кваліфікованої юридичної допомоги він нестиме конституційно-правову ваідповідальність.
Конєва Л. Д. Можливість притягнення адвоката до конституційної відповідальності / Л. Д. Конєва // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.226-229.
Keywords: адвокат; конституційно-правова відповідальність; Закон України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність"; юридична допомога; конституційний обов'язок