Реалізація права на інформацію під час ведення колективних переговорів - Чанишева, Галія Інсафівна; Чанишев, Рашид Ібрагімович (Одеса, 2014)
У статті аналізується механізм реалізації права на інформацію під час ведення колективних переговорів з укладення колективних договорів, угод. Вносяться пропозиції щодо внесення змін до актів чинного законодавства України та проекту Трудового кодексу України з метою удосконалення зазначеного механізму. В статье анализируется механизм реализации права на информацию во время ведения коллективных переговоров по заключению коллективных договоров, соглашений. Вносятся предложения по внесению изменений в акты действующего законодательства Украины и проекта Трудового кодекса Украины с целью совершенствования указанного механизма. Mechanism of realization of the right for information in course of collective bargaining on collective agreeements’ and conventions’ conclusion. Proposals are introduced on amendment of acts of current legislation of Ukraine and Draft Labour Code with the aim of improvement of the aforementioned mechanism.
Чанишева Г. І., Чанишев Р. І. Реалізація права на інформацію під час ведення колективних переговорів // Актуальні проблеми політики : зб. наук. праць / НУ "ОЮА" ; Південноукр. центр гендерних досліджень; / Голов. ред. доктор юридичних наук, професор, академік НАПрН України, академік АПН України С. В. Ківалов. – Одеса, 2014. – Вип. 52. – С. 317-326.
Keywords: колективні переговори; право на інформацію; колективні договори; реалізація права на інформацію; коллективные переговоры; право на информацию; коллективные договоры; реализация права на информацию; collective bargaining; right for information; collective agreeements; realization of the right for information