Захист прав у сфері освіти : практикум для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти галузі знань 08-Право спец. 081-Право - Щукін, Олександр (Одеса : Фенікс, 2024)
Практикум відповідає програмі навчальної дисципліни «Захист прав у сфері освіти». Містить тематичний план курсу, практичні завдання, тестові завдання, фабули, теми рефератів, список рекомендованих нормативно-правових актів і спеціальної літератури, питання до заліку. Практикум призначений для забезпечення навчальної, методичної та організаційної діяльності учасників освітнього процесу під час проведення аудиторної, самостійної та індивідуальної робіт здобувачів вищої освіти, підготовки їх до заліку.
Щукін О. Захист прав у сфері освіти : практикум для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти галузі знань 08-Право спец. 081-Право [Електронне видання] / О. Щукін ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 61 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27520
Keywords: право на освіту; система освіти в Україні; управління системою освіти; Болонська декларація; суб’єкти освітніх правовідносин; інклюзивна освіта