Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Охорона праці та безпека життєдіяльності", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус Харенко Дмитро Олександрович, Безбах Ігор Віталійович. 2. Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни « Охорона праці та безпека життєдіяльності» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / Д. О. Харенко, І. В. Безбах. Одеса : МГУ, 2024. 20 с. 3. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни « Охорона праці та безпека життєдіяльності» для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» СВО «Бакалавр» денної та заочної форм навчання / Д. О. Харенко, І. В. Безбах. Одеса : МГУ, 2024. 15 с. 4. Опорний конспект лекцій. 5. Питання до іспиту. 6. Робоча програма.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Охорона праці та безпека життєдіяльності", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29273