Європейські стандарти інституту адвокатури та їх впровадження в Україні - Козак, О. О. (Одеса: Фелікс, 2013)
Стаття присвячена аналізу європейських стандартів інституту адвокатури та їх впровадження в Україні. Проаналізовано напрацьовані здобутки та практичний досвід з проблем гармонізації законодавства України з європейськими нормами і стандартами у сфері регулювання адвокатської діяльності.
Козак О. О. Європейські стандарти інституту адвокатури та їх впровадження в Україні / О. О. Козак // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.90-92.
Keywords: адвокатура; "Основні положення" міжнародно-правоий акт; ООН; міжнародні стандарти адвокатської діяльності; Загальний кодекс правил для адвокатів Європейського Співтовариства