Найменування меблів та хатнього начиння у творах Т. Г. Шевченка та в українських говірках на півночі Молдови - Ігнатенко, Д. А.; Игнатенко, Д. А.; Ignatenko, D. A. (Одеса : Гельветика, 2014)
У статті представлено результати компаративного аналізу лексики на позначення меблів та хатнього начиння у творах Т.Г. Шевченка та в українських говірках на півночі Молдови.
Ігнатенко Д. А. Найменування меблів та хатнього начиння у творах Т. Г. Шевченка та в українських говірках на півночі Молдови / Д. А. Ігнатенко // Одеський лінгвістичний вісник : зб. наук. праць / [голов. ред. Н. В. Петлюченко] ; Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.». – Вип. 3.- Спец. вип., присвячений 200-річчю від дня народження Т. Г. Шевченка. – Одеса : Гельветика, 2014. – С. 76-83.
Keywords: Тарас Шевченко; українська діалектологія; північ Молдови; украинская диалектология; север Молдовы; Taras Shevchenko; Ukrainian dialectology; north of Moldova