Статистика : методичні вказівки для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 071 «Облік і оподаткування» - Панасюк, Віта Миколаївна (Одеса : Нац. ун-т «Одеська юрид. академія», 2024)
Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 071 «Облік і оподаткування» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Статистика». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Панасюк В. М. Статистика : метод. вказівки для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 071 «Облік і оподаткування» [Електронне видання] / укл. В. М. Панасюк . – Одеса : Нац. ун-т «Одеська юрид. академія», 2024. – 32 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29033
Keywords: основні поняття статистики; організація статистики в Україні; статистичне спостереження; зведення та групування статистичних даних; статистичні показники; статистичні методи вимірювання зв’язків; індекси класифікація та роль у статистичному аналізі