Комплекс навчально-методичного забезпечення навчальної дисципліни (модуля) "Політична поведінка" - (:unkn) unknown (Одеса : НУ "ОЮА", 2016)
Підготовлено відповідно до освітньо-наукової програми підготовки здобувачів кваліфікації доктора філософії галузь знань – 05 – Соціальні та поведінкові науки спеціальність – 052 – Політологія.доктора філософії галузь знань – 05 – Соціальні та поведінкові науки спеціальність – 052 – Політологія.
Комплекс навчально-методичного забезпечення навчальної дисципліни (модуля) "Політична поведінка" (додатки до навчальної (робочої навчальної) програми) ; кафедра соціальних теорій. - Одеса : НУ "ОЮА", 2016. - 291 с.
Keywords: політологія; навчально-методичне забезпечення; політична поведінка; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; рolitology; educational and methodical; support political behavior; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES