Етнополітологія : навчально-методичний посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти - Вітман, Костянтин Миколайович; Вітман, К. М.; Vitman, Kostiantyn M.; Краснопольська, Тетяна Миколаївна; Краснопольська, Т. М.; Krasnopolska, Тetiana М. (Одеса : Юридична література, 2023)
Навчально-методичний посібник призначений для здобувачів вищої освіти, які вивчають дисципліну «Етнополітологія». У навчально-методичному посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій та практичних занять, практичні завдання з курсу, перелік тем для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, перелік тем доповідей та презентацій, а також список рекомендованої літератури. Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до освітньої програми вищої освіти за спеціальністю 052 «Політологія» і рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.
Етнополітологія : навчально-методичний посібник для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / уклад. : К. М. Вітман, Т. М. Краснопольська. — Одеса : Юридична література, 2023. — 96 с. – Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.24252
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; етнополітологія; етнічність; етнічні процеси; націоналізм; етнонаціональна політика; Національна держава; національна автономія; етнополітичні конфлікти; Глобалізація; мультикультуралізм; етнополітична дезінтеграція; етнополітична інтеграція