Роль концепції соціально відповідального бізнесу для просування організації (на прикладі бренду «Одеська булочна») - Колесник, Вікторія; Колесник, В. (Національний університет «Одеська юридична академія», 2024)
Актуальність теми підкреслюється жорсткою конкуренцією на ринку хлібобулочних виробів, де брендинг стає ключовим фактором успіху. Важливо не лише привернути увагу до якості продукції, але й підкреслити унікальні характеристики бренду, щоб здобути лояльність клієнтів. The relevance of the topic is emphasized by the fierce competition in the bakery products market, where branding becomes a key success factor. It is important not only to draw attention to the quality of products, but also to emphasize the unique characteristics of the brand in order to gain customer loyalty.
Колесник В. Роль концепції соціально відповідального бізнесу для просування організації (на прикладі бренду «Одеська булочна») / ВікторіяКолесник // Журналістика та соціальні комунікації в контексті становлення громадянського суспільства в Україні і в світі: виклики, тенденції, перспективи : матер. ІІ Всеукраїнської наук.-практ. конф. (м. Одеса, 15 березня 2024 р.) / [наук. ред. В. Колкутіна, упоряд. Ю. Грушевська]. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2024. – С. 55-59.
Keywords: соціальна відповідальність; соціальний бізнес; благодійність; допомога; хлібопекарські підприємства; social responsibility; social business; charity; aid; bakery enterprises