Фази реалізації політичного процесу: від теорії до практики - Мамонтова, Елла Вікторівна; Мамонтова, Е. В.; Mamontova, Ella V.; Пєлєвін, Євген Юрійович; Пєлєвін, Є. Ю. (Одеса : Видавництво «Юридика», 2023)
Зроблено висновок, що вражаючі успіхи політики Ф. Д. Рузвельта та його особистий політичний авторитет обумовлені тим, що він невідступно здійснював свій президентський курс в чітких фазових алгоритмах реалізації політичного процесу. Таким чином, розуміння природи політичної діяльності та знання алгоритмів розгортання політичного процесу – запорука ефективного державного управління.
Мамонтова Е. В. Фази реалізації політичного процесу: від теорії до практики / Е. В. Мамонтова, Є. Ю. Пєлєвін // Європейські орієнтири розвитку України в умовах війни та глобальних викликів ХХІ століття: синергія наукових, освітніх та технологічних рішень : у 2 т. : матеріали Міжнар. наук.- практ. конф. (м. Одеса, 19 травня 2023 р.) / за заг. ред. С. В. Ківалова. – Одеса : Видавництво «Юридика», 2023. – Т. 1. – С.157-160.
Keywords: політичний процес; фаза реалізації політичного процесу; політичний курс; Рузвельт; political process; phase of implementation of the political process; political course; Roosevelt; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science