Стратегія удосконалення законодавства України про адвокатуру на шляху до євроінтеграції - Бондар, В. Л. (Одеса: Юридична література, 2015)
Стаття присвячена аналізу міжнародно-правових актів, що регулюють професійну діяльність адвокатів. Проаналізовано здобутки наукової думки та практичний досвід з проблем гармонізації законодавства України з міжнародними (європейськими) нормами і стандартами у сфері регулювання адвокатської діяльності.
Бондар В. Л. Стратегія удосконалення законодавства України про адвокатуру на шляху до євроінтеграції / В. Л. Бондар // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 278-279.
Keywords: адвокат; міжнародні стандарти адвокатської діяльності; законодавство України про адвокатуру; професійна діяльність адвоката; інтеграція