Особливості відшкодування шкоди за екологічні правопорушення - Стаднік, Олександра Ігорівна (Одеса: Гельветика, 2019)
У статті проаналізовано інститут відшкодуваня шкоди, завданої порушенням екологічного законодавства. Зроблено висновок про стан інституту відшкодування екологічної шкоди, спричиненої порушенням законодавства про охорону навколишнього природного середовища.
Стаднік О. І. Особливості відшкодування шкоди за екологічні правопорушення / О. І. Стаднік // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 177-179.
Keywords: екологічна шкода; відшкодування шкоди; право на безпечне життя та довкілля; екологічне правопорушення; екологічні наслідки