Попереднє дослідження матеріальних слідів злочину як джерел інформації про особу, що вчинила злочин - Кіян, Т. М. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті визначено, що матеріальні сліди злочинів є важливим елементом відповідної криміналістичної характеристики, знання яких дозволяє вірно організувати попередній процес розслідування та збирання інформації про особу, що вчинила злочин.
Кіян Т. М. Попереднє дослідження матеріальних слідів злочину як джерел інформації про особу, що вчинила злочин / Т. М. Кіян // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.433-435.
Keywords: матеріальні сліди злочину; криміналістична характеристика злочинів; попереднє дослідження; розслідування злочину; слідчі версії; тактичні і процесуальні рішення