До питання статусу адвоката як процесуального представника в апеляційному і касаційному провадженні - Куцик, Д. В. (Одеса: Юридична література, 2015)
Стаття присвячена комплексному вивченню теоретичних та практичних проблем питань статусу адвоката як процесуального представника в апеляційному і касаційному провадженні. Запропоновано науково обгрунтовані проекти змін та доповнень до законодавства України за темою статті.
Куцик Д. В. До питання статусу адвоката як процесуального представника в апеляційному і касаційному провадженні / Д. В. Куцик // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 51-54.
Keywords: адвокат; апеляція; касація; цивільне судочинство; рішення суду