Застосування структур даних у back-end засобами Java - Трофименко, О. Г.; Трофименко, Олена Григорівна; Trofymenko, Olena H.; Старіков, І. Р. (My University, 2023)
Розглянуто та охарактеризовано структури даних, які є в мові програмування Java і можуть використовуватися для розробки back-end. Акцентовано увагу на важливості розуміння розробником back-end та вміння використання ефективних структур даних при створенні серверної сторони програмного забезпечення. The data structures that exist in the Java programming language and can be used for back-end development are considered and characterized. Emphasis is placed on the importance of the developer's understanding of the back-end and the ability to use efficient data structures when creating back-end software
Старіков І. Р. Застосування структур даних у back-end засобами Java / І. Р. Старіков, О. Г. Трофименко // Електронні інформаційні ресурси: створення, використання, доступ : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Вінниця, 20-21 листоп. 2023 р.). Суми ; Вінниця : НІКО/ КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», 2023. С.271-272. URL :
Keywords: back-end; структури даних; Java; List; Map; хешування; hashing; data structures