Закон як системоутворючий елемент системи джерел права в науковій спадщині Ф. В.Тарановського - Мудриєвська, Людмила Михайлівна; Мудриєвська, Л. М.; Mudryievska, Liudmyla M. (Миколаїв : МІП НУ "ОЮА", 2021)
В статті розглядається позитивістській підхід до визначення видів і системи джерел права та його вплив на існуючі загальнотеоретичні погляди теоретиків та істориків права на сутність та фактори зміни системи джерел права залежно від соціальних і політичних факторів в різні історичні епохи в науковій спадщині Ф. В. Тарановського.
Мудриєвська Л. М. Закон як системоутворючий елемент системи джерел права в науковій спадщині Ф. В.Тарановського / Л. М. Мудриєвська // Новітні кримінально-правові дослідження – 2021 : Альманах наукових праць / за ред. проф. Є. Л. Стрельцова, проф. О. В. Козаченка, PhD О. М. Мусиченко. – Миколаїв : МІП НУ "ОЮА", 2021. – C. 96-104.
Keywords: джерело права; звичай; закон природній і позитивний; договір; source of law; custom; natural and positive law; contract; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE