Правова основа адміністративної діяльності в Державній кримінально-виконавчій службі України - Пузирний, В. Ф.; Пузырный, В. Ф.; Puzyrnyi, V. F. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
Розроблено теоретичні аспекти визначення правового регулювання адміністративної діяльності органів та установ Державної кримінально-виконавчої служби України та її ознак. Досліджено різні наукові підходи до формулювання поняття правового регулювання адміністративної діяльності, визначено основні складові цього поняття.

Правовая основа административной деятельности в Государственной уголовно-исполнительной службе Украины. Разработаны теоретические аспекты определения правового регулирования административной деятельности органов и учреждений Государственной уголовно-исполнительной службы Украины и его признаков. Исследованы различные научные подходы к формулировке понятия правового регулирования административной деятельности, определены основные составляющие данного понятия.

The legal basis of administrative activities in the State Penitentiary Service of Ukraine. In the article the conducted development of theoretical aspects of determination of legal bases of administrative activity of organs and establishments of Government criminally-executive service of Ukraine and its features. The different scientific looks researched for formulation of concept legal bases of administrative activity, the basic constituents of this concept are certain.
Пузирний В. Ф. Правова основа адміністративної діяльності в Державній кримінально-виконавчій службі України / В. Ф. Пузирний // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва. – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. – Вип. 75. – C. 133-138.
Keywords: правові основи; органи виконання покарань; установи виконання покарань; правовые основы; административная деятельность; управление; органы исполнения наказаний; учреждения исполнения наказаний; адміністративна діяльність; управління; legal bases; administrative activity; management; organs of execution of punishments; establishment of execution of punishments