Окремі аспекти здійснення адвокатом процесуальних прав та обов'язків у кримінальному провадженні - Іванкова, В. А. (Одеса: Юридична література, 2015)
У статті розглядається процесуальний статус адвокта під час здійснення предствництва у кримінальних провадженнях. Особлива увага приділяється можливостям адвоката у відстоюванні інтересів клієнта залежно від ситуації та процесуального статусу.
Іванкова В. А. Окремі аспекти здійснення адвокатом процесуальних прав та обов'язків у кримінальному провадженні / В. А. Іванкова // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 248-250.
Keywords: представництво; процесуальний статус; адвокат; захисник; адвокатська діяльність; професійна правнича допомога; кримінальне провадження